201

310.000 €
Type: 
Service unit
Building: 
2
Floor: 
1
Area: 
124.0 m2
Download unit plan: 

Çfarë po prisni?
Shtëpia juaj e ëndrrave ndodhet këtu!

Rezervo një takim me agjentët tanë për asistencë profesionale si dhe për të parë nga afër projektet tona!

Telefono Tani Whatsapp Online Chat

Rezervo Takim

:

Search for your unit!

Kontakt Ltd

A  Siri Kodra Str 206  Al - 1017 Tirana
T  +35542225338  C  +355684049444
 info@kontakt.al   kontakt.al

Footer Newsletter

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt

X