SiRI

Keni humbur ofertat tona tek Siri 1?
Kontakt vjen përsëri me një tjetër projekt të suksesshëm tek Siri Kodra, njësi shërbimi me cilësi të lartë dhe çmimin më të mirë në treg, shumë pranë Bulevardit të Ri

Hape biznesin

Mjaft u mendove, jemi zgjedhja jote më e mirë.

Telefono tani >

Ske ku parkon?

Sa të mbushesh me gjoba, më mire blije një parkim.

Telefono tani >

Vendparkimet e fundit tek Siri 1

A Rr. Siri Kodra 206 Al 1017 Tiran​‌ë

Prenoto

Kërko njësinë tënde!

Kontakt 

A   Rr Siri Kodra 206 Al 1017 Tiran​‌ë
C   +355684049444  E  [email protected]
 kontakt.al

Footer Newsletter

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit

© 2023 by Design Kontakt

X

Çmimet

Parkime nga:
500 Euro/m2

Depo nga:
500 Euro/m2